Bewonersgroep

Het Thomashuis in Huijbergen biedt een warm thuis aan de 7 bewoners in de leeftijd van 22 tot 66 jaar. Het is een fijne en rustige groep mensen die geen intensieve zorgt behoeft en zoals in elk Thomashuis mag rekenen op een liefdevolle en persoonlijke benadering. Alle bewoners zijn mobiel en vullen elk op een eigen manier de dagen in. Een aantal gaat meerdere dagen naar de dagbesteding maar een vast groepje blijft ook elke dag thuis.

Voor de mensen die vanwege hun zorgvraag of hoge leeftijd overdag in het Thomashuis verblijven bieden Peter, Martinique en de medewerkers een zinvolle dagbesteding waarbij rekening wordt gehouden met de individuele behoefte en wens van de betreffende bewoner. Er wordt een passend programma aangeboden op het gebied van bewegen, sport, spel, koken, tuinieren, creatief en huishoudelijke activiteiten. In de zomer wordt er graag gebruik gemaakt van het verwarmde zwembad in de tuin en in de winter wordt er gezwommen in het binnenbad in Hoogerheide.

Foto-impressie

foto_advertentie

huijbergen_carnaval

Huijbergen_carnaval_2

huijbergern_sanegeit

huijbergen_feestje

heide-klein

koe aaien

zwembad

Pand & ligging

Het Thomashuis was vroeger een kloosterkapel en ligt pal naast een voormalig internaat waar nu eengezinswoningen in zijn gevestigd. Het Thomashuis telt 8 zit-slaapkamers, 1 logeerkamer en een gezamenlijke woonkamer.  De privéwoning van de zorgondernemers zit aan het Thomashuis vast en is zowel boven als beneden te bereiken via een verbindingsdeur. 

Het Thomashuis ligt centraal in een rustige omgeving op kleine afstand van Hoogerheide, Bergen op Zoom en Roosendaal. Het bos bij het Thomashuis grenst aan de Kalmthoutse Heide dat vlakbij de grens met België ligt. De omgeving leent zich perfect voor een wandeling en in de zomer is er altijd genoeg te beleven. Naast een gemeenschapshuis en winkel is er o.a. ook een manege en speeltuin in de buurt. 

Beknopte bedrijfsinformatie

Huidige zorgondernemers: Martinique & Peter Oppenneer
Geopend sinds: 2011
Aantal bewoners: 7
Aantal medewerkers: 6 medewerkers in verschillende dienstverbanden

Meer weten over het leven in Thomashuis Huijbergen? 

Dompel je onder op www.thomashuis.nl/huijbergen of neem eens contact op met Peter & Martinique. Ze heten je meer dan welkom om een kijkje te komen en de sfeer te proeven.

Meld je hier aan!

Zijn jij en je levenspartner geïnteresseerd in overname van Thomashuis Huijbergen? Meld je dan aan voor een informatiemiddag over het Thomashuis-ondernemerschap of direct als kandidaat-zorgondernemers! Aanmelden kan via onderstaande links. 

INFORMATIEBIJEENKOMST ZORGONDERNEMERSCHAP