Bewonersgroep

Thomashuis Delft de Oliemolen is al bijna 10 jaar het thuis van zorgondernemers Hakim en Marjo en hun 9 bewoners. Het is een huis waar het draait om warmte en liefde, sfeer en comfort, autonomie en zelfbeschikking. De bewonersgroep in de leeftijd van 26 tot 59 jaar is heel close, leeft op een mooie manier samen en is vriendelijk en behulpzaam naar elkaar toe. 

De groep vraagt om ondersteuning in de algemene dagelijks levensverrichtingen en gaat er graag op uit; met elkaar, in groepjes of individueel onder begeleiding. Naar een concert of het theater, boodschappen doen of op het terras zitten; met het stadscentrum dichtbij is er altijd genoeg te doen. “De bewoners en hun vertegenwoordigers rekenen op een hoogwaardige, veilige en bekwame organisatie die in staat is om samen met het zelfstandige personeel een woonomgeving te bieden die zeer gerieflijk is”, vertelt Hakim. “En waarbij een ieder zeer gerespecteerd wordt.”

Foto-impressie

8371

20180222 Delft lage res

DSC_6891

DSC_bas1

Marjo met één van de bewoners

DSC06981

DSC07025_kl

Foto pand

Pand & ligging

Het Thomashuis is -zoals de naam al doet vermoeden- gevestigd in een voormalige oliemolen gelegen aan de rand van Delft. Het is deels een (regionaal) monument met 9 kamers voor de bewoners, een gemeenschappelijke huiskamer en een privé-gedeelte voor de zorgondernemers op de 3e en 4e etage.

Thomashuis Delft de Oliemolen ligt aan een vaart op de grens van stad en natuur. Aan de ene kant is op 15 minuten het centrum van Delft, aan de andere kant het groene Westland. Alle benodigde voorzieningen zijn in de buurt, er stopt een bus vlakbij het Thomashuis en het is een mooie plek waar vanuit je diverse dingen kunt ondernemen. Zo heeft Delft de Oliemolen bijvoorbeeld een bootje waarmee niet zelden het water voor de deur wordt bevaren.

Beknopte bedrijfsinformatie

Huidige zorgondernemers: Marjo en Hakim Sihombing
Geopend sinds: 2008
Aantal bewoners: 9
Aantal medewerkers: 5 medewerkers in verschillende dienstverbanden

Meer weten over het leven in Thomashuis Delft de Oliemolen? 

Dompel je onder op www.thomashuis.nl/delft of neem eens contact op met Marjo & Hakim. Ze heten je meer dan welkom om een kijkje te komen en de sfeer te proeven.

Meld je hier aan!

Zijn jij en je levenspartner geïnteresseerd in overname van Thomashuis Delft de Oliemolen? Meld je dan aan voor een informatiemiddag over het Thomashuis-ondernemerschap of direct als kandidaat-zorgondernemers! Aanmelden kan via onderstaande links.

INFORMATIEBIJEENKOMST ZORGONDERNEMERSCHAP