Informatiemiddagen voor toekomstige Herbergiers

Meermaals per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of een Herbergier iets voor jou/jullie is!

De informatiebijeenkomst staat geheel in het teken van het leven in een Herbergier, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat u van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar aan voldoen om een Herbergier te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in, dat zorgondernemerschap? 

Tijdens de middag zullen we ook het één en ander vertellen over nieuw te ontwikkelen locaties waar we straks zorgondernemers voor nodig hebben en Herbergiers waar overnamekandidaten voor gezocht worden.

Aanmelden kan via het formulier onderaan deze pagina. De eerstvolgende infomiddagen staan gepland op:

  • 11 JANUARI 2019 in HERBERGIER OUDENBOSCH
Presentaties

Tijdens een infomiddag zijn ook altijd ervaren zorgondernemers aanwezig om jullie vol trots te vertellen over het leven met hun bewoners/gasten. Daarnaast geeft de ontwikkelaar van de Herbergierformule De Drie Notenboomen een presentatie, en is er volop gelegenheid tot het stellen van vragen. Kortom: Een inspirerende middag die je zeker niet wilt missen.

Wat we verwachten

De infomiddagen zijn met nadruk bedoeld voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Verwacht wordt dat mensen die zich aanmelden dit avontuur voor 100% willen aangaan met hun levenspartner. Belangrijk is ook dat één van de twee BIG-geregistreerd is en ruime ervaring heeft in het werken met de doelgroep.

Spreekt dit jullie aan? Dan heel snel tot op één van onze infodagen! 

Aanmelden kan via onderstaand formulier:

Aanhef: Mevr. Dhr.Met hoeveel personen komt u naar de infomiddag:  1 2