logo_THOMASHUIS_200px
 
Informatiemiddagen voor toekomstige zorgondernemers Thomashuis

Een aantal keer per jaar organiseren wij een informatiemiddag voor mensen met serieuze interesse in het zorgondernemerschap. Hét perfecte moment om te ontdekken of het runnen van een Thomashuis iets voor jou/jullie is! 

Aanmelden gaat via de website van de Thomashuizen. Klik hieronder op de datum en locatie naar keuze en je wordt vanzelf doorgelinkt naar het aanmeldformulier! 

Wat is een informatiemiddag?

Een informatiemiddag staat geheel in het teken van het leven in een Thomashuis, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar/samenwonend stel aan voldoen om een Thomashuis te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in dat zorgondernemerschap? Naast dit en nog veel meer komen ook de Thomashuizen aan bod waar we overnamekandidaten voor zoeken, zoals Thomashuis Baarn, Thomashuis Beneden-Leeuwenen Thomashuis Delft de Oliemolen.

Ervaren ondernemers aanwezig

Tijdens de informatiemiddag wordt een uitgebreide presentatie gegeven en zijn er ervaren Thomashuis-zorgondernemers aanwezig om te vertellen over het leven samen met hun bewoners. De infomiddagen vinden meestal plaats op ons kantoor in Gouda, maar soms ook op locatie (zoals dit jaar in Vaals en Zwijndrecht). In dat geval is ook een rondleiding door een Thomashuis onderdeel van het programma. Kortom; altijd een inspirerende middag die je zeker niet wilt missen!

Wat we verwachten

De infomiddagen zijn met nadruk bedoeld voor mensen met een groot zorghart die serieuze interesse in het zorgondernemerschap hebben. Verwacht wordt dat:

  • mensen die zich aanmelden dit avontuur voor 100% willen aangaan met hun (levens)partner
  • één van de twee ruime ervaring heeft in het werken met mensen met een verstandelijke beperking. De ander heeft minimaal affiniteit.

Heel graag tot ziens op één van onze Infomiddagen!