Foto vlnr: Louis & Anja (Kaatsheuvel), Martin & Berna (Nieuwkuijk), Martien & Jolanda (Wagenberg), Yvonne & Tom (Grathem) en Helma & Kees (Tilburg)

“Het is en blijft de beste keuze van ons leven”, zo klinkt het tijdens de contractverlenging van liefst 5 Thomashuizen. “We hebben er geen moment over getwijfeld.” Alle reden dus voor een feestelijke toost met de ondernemers van Thomashuis Tilburg, Grathem, Wagenberg, Kaatsheuvel & Nieuwkuijk!

Wederom werd met trots de champagne ontkurkt vandaag op het kantoor van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen. Vijf Thomashuizen in totaal tekenden bij en dat betekent dat zij zich ook de komende vijf jaar met liefde zullen gaan inzetten voor hun bewoners.

Een viertal huizen tekende bij voor een tweede termijn. Martin Carels en Berna van den Dungen namen in september 2012 Thomashuis Nieuwkuijk over van hun voorgangers. Thomashuis Wagenberg (ook een overname) werd in oktober 2013 geopend door zorgondernemers Martien Scheepers en Jolanda Knoops. Twee maanden later verwelkomden ondernemers Tom en Yvonne Theeven de eerste bewoners in Thomashuis Grathem.

Derde termijn

Zorgondernemers Kees Schrijvers en Helma Plantinga van Thomashuis Tilburg tekenden bij voor hun 3e termijn en gingen dus 5 jaar eerder dan de rest van start. En wat is het dan mooi om te horen dat er bij de keuze tot verlengen geen spoor van twijfel te bekennen is geweest: “Het is en blijft de beste keuze van ons leven. Het is geweldig om te doen.”

Gefeliciteerd allemaal, en proost op de komende jaren!

Ben jij ook geinteresseerd in het starten van je eigen Thomashuis? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem een kijkje op DEZE pagina en dan horen we graag van je.