Wij – De Drie Notenboomen – maken ons stilaan op voor de geboorte van ons nieuwste geesteskind: de ZorgButler.

Na de succesvolle franchiseformules Thomashuizen en Herbergier richten wij ons nu ook op mensen die (langer) thuis (moeten) blijven wonen maar wel zorg nodig hebben. Mensen die “te goed” zijn voor de 24-uurszorg, of bewust kiezen voor een zelfstandig leven met de nodige professionele omkadering.

De ZorgButler is echter niet gewoon een soort geconcentreerde thuiszorg. Zoals in onze andere franchiseformules laten we een zelfstandig zorgondernemer de touwtjes in handen nemen, ligt er een maximale aandacht op liefdevolle omkadering, en staat respect voor wie je bent en wat je wil als een paal boven water. Hierdoor benadrukken we onze focus op welzijn en kwaliteit van leven, en laten we bevlogen professionals met passie hun medemens nabij zijn.

Naast de ZorgButler wordt ook nog een andere franchiseformule gelanceerd: Thomas Op Kamers. Deze kleinschalige woonvorm richt zich op mensen met een lichte verstandelijke beperking die zelfstandig kunnen wonen maar wel begeleiding nodig hebben.

Om geïnteresseerden te laten proeven van beide (ver)nieuwe(nde) concepten organiseren we 18 maart een Open Dag in Rotterdam Ommoord.

Klik hier voor het persbericht.