Voor mensen met interesse in het zorgondernemerschap organiseren we meermaals per jaar een informatiemiddag. Regelmatig vindt een infomiddag plaats in een Thomashuis zodat je direct de sfeer keer kunt proeven en voeling krijgt met waar het om draait.

De eerstvolgende informatiemiddag staat op 8 mei gepland in Thomashuis Lepelstraat van zorgondernemers Harry & Anita Willeboordse. “Inmiddels bestaat Thomashuis Lepelstraat alweer bijna 10 jaar”, zo staat te lezen op hun website. “Doordat wij als zorgondernemers van Thomashuis Lepelstraat binnen het Thomashuis wonen, kunnen wij samen met onze medewerkers garant staan voor het bieden van 24-uurs zorg en ondersteuning.”

Het ligt aan de rand van het dorp Lepelstraat, dicht bij de plaats Halsteren en Bergen op Zoom. Het is een prachtige woonboerderij op een mooie locatie met een mooie grote tuin ‘waar we op allerlei manieren enorm van genieten’.

Wees welkom

Ben je geïnteresseerd om in dit Thomashuis eens de sfeer te proeven? Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en samen met je levenspartner klaar voor een nieuw avontuur? Meld je dan aan voor deze middag en ontdek of het Thomashuis-ondernemerschap iets voor je is!

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina.

Let op: Thomashuis Lepelstraat is niet beschikbaar voor overname. Het aanbod van huizen die opvolgers zoeken vind je HIER (waaronder Thomashuis Dongen, Huijbergen, Enschede en Delft de Oliemolen).