De beheerders van Herbergier Tilburg zoeken opvolgers en organiseren op 20 februari een informatiemiddag. Een uitgelezen kans om te ontdekken of het Herbergier-ondernemerschap iets is voor jou en je partner! Aanmelden kan hier.

Tijdens de infomiddag op 20 februari maak je kennis met het wel en wee in de prachtige Herbergier in Tilburg: een huis waar ondernemers Patrick & Marie-Hélène de Kort sinds 2012 samenwonen met 16 mensen met geheugenproblemen. Uiteraard krijg je een rondleiding en worden er presentaties gegeven door o.a. iemand van De Drie Notenboomen, franchisegever van de formule Herbergier.

Zorg in de Herbergier: ‘Geluk aan de dag toevoegen’

Als ondernemer van een Herbergier biedt je dagelijks een warm en liefdevol thuis aan mensen met geheugenproblemen zoals dementie. Voor de ondernemers van Herbergier Tilburg betekent dat: “Steeds méér en wéér willen we ons afstemmen op de bewoners. En hen van daaruit helpen een fijne dag te hebben. Door wat geluk aan die dag toe te voegen.”

DSC03092
DSC03015
IMG_8215

Na vier jaar Herbergier Arnhem en bijna 8 jaar Herbergier Tilburg voor Marie-Hélène, wil het ondernemerspaar nu over de Herbergier-horizon heen gaan kijken naar een leven hierna. Patrick hoopt via onderwijs en coachingsactiviteiten naar eigen zeggen ‘het geweldige Herbergier-gedachtegoed nog verder van dienst te mogen zijn.’

Aanmelden kan hier
Ben je er klaar voor om deze stap te zetten, ben je BIG-geregistreerd en is je partner ook 100% toe aan dit avontuur? Meld je dan aan via dit formulier (klik) op onze website. Ruim voor de infomiddag ontvang je meer info.

Meer weten over Herbergier Tilburg? Neem dan een kijkje op www.herbergier.nl/tilburg en dompel je bijvoorbeeld onder in de prachtige fotoalbums. En kijk ook op onze pagina ‘Aanbod’. Hier vind je ook nog andere Herbergiers die net als Tilburg op zoek zijn naar overnamekandidaten (Oudenbosch & Zoetermeer).