We zijn continu op zoek naar nieuwe ondernemende stellen die een warm thuis willen bieden aan mensen met een zorgvraag. Ben jij klaar voor meer zelfstandigheid als zorgverlener en samen met je levenspartner toe aan een avontuur? Ontdek hier of een Herbergier of Thomashuis iets voor je is!

Als ondernemer van een Herbergier wonen jij en je partner samen met 16 à 17 mensen met geheugenproblemen. Je bent 24/7 verantwoordelijk voor de kwaliteit van leven in jouw Herbergier en zorgt ervoor dat jouw medewerkers kunnen doen waar ze goed in zijn: aandacht en liefde geven aan de bewoners. Jullie zijn het aanspreekpunt voor familie/vertegenwoordigers en garanderen met elkaar een warm en liefdevol thuis.

De formule Thomashuis gaat uit van dezelfde principes van kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid, maar kent een andere doelgroep en een ander bewonersaantal. Als Thomashuis-ondernemers bieden jij en je partner een liefdevol en zo gewoon mogelijk thuis aan 8 à 9 mensen met een verstandelijke beperking. Jullie organiseren de zorg op jullie eigen manier en zorgen er samen met jullie medewerkers voor dat het de bewoners aan niets ontbreekt.

Gaan jullie de uitdaging aan? Herbergier-Infobijeenkomsten in juli en augustus

Op 18 juli organiseren we een infoavond in Scherpenzeel waar in 2020 een nieuwe Herbergier de deuren opent. Komt deze datum niet goed uit? Eerstvolgende gelegenheid is op 22 augustus in Herbergier Oldeberkoop waar ondernemers Albert en Bert je met liefde ontvangen en rondleiden.

• Hebben jullie een groot zorghart?
• Willen jullie weer kunnen werken vanuit jullie zorghart?
• Toe aan meer zelfstandigheid & vrijheid?
• Heeft één van jullie ruime ervaring in de zorg?
• Eén van jullie BIG-geregistreerd?
• Samen toe aan een nieuw avontuur?

Herbergier: Aanmelden kan via een online formulier dat je kunt vinden via onderstaande links:

Infoavond 18 juli in Scherpenzeel
Infomiddag 22 augustus in Herbergier Oldeberkoop

Direct aanmelden als kandidaat kan via DIT formulier!

Thomashuis Delft Oliemolen en Beneden-Leeuwen zoeken opvolgers

Zowel Thomashuis Delft (Oliemolen) als Beneden-Leeuwen is op zoek naar opvolgers. De ondernemers van beide huizen hebben besloten na een mooie periode van ruim 10 jaar het stokje over te dragen aan een nieuwe generatie. Op deze pagina vind je meer info over Thomashuis Beneden-Leeuwen. En hier over Thomashuis Delft Oliemolen.

Direct aanmelden als kandidaat-ondernemers kan HIER!

Infomiddag Thomashuis ’t Harde 20 augustus

Ook voor potentiele Thomashuis-ondernemers hebben we een leuke en inspirerende infomiddag in petto in Thomashuis ’t Harde. Ondernemers Bruin en Marijke kijken uit naar je komst en heten je van harte welkom een kijkje te nemen in hun bijzondere leven.

Aanmelden kan door op onderstaande link te klikken en om vervolgens het formulier in te vullen:

Infomiddag Thomashuis ’t Harde 20 augustus