De Drie Notenboomen

De Drie Notenboomen
Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam
+31(0)88 202 29 00


Op bezoek bij Drie Notenboomen

Het hoofdkantoor van De Drie Notenboomen bevindt zich in het voormalige Planetarium in het Gaasperpark. In dit gebouw zitten nog 2 andere bedrijven, namelijk het Planetarium Meeting Center en DC Klinieken.

Je komt met de auto
In je navigatiesysteem kan je het beste het volgende adres intoetsen: Loosdrechtdreef 3, 1108AX Amsterdam
Via Google Maps kan je deze link gebruiken.

Opgelet! De gewijzigde verkeerssituatie in de buurt kan er echter voor zorgen dat je navigatie tilt slaat. Als je volgens je navigatie vlakbij bent, is het belangrijk om aan het nieuwe kruispunt heel even in de richting van Weesp / Gaasper Camping te rijden. Kom je uit de richting van knooppunt Diemen en heb je de afslag Bijlmermeer gevolgd, dan ga je aan de stoplichten naar links. Kom je uit de richting van knooppunt Holendrecht, dan houd je allereerst vóór de Gaaspertunnel rechts aan. Aan de stoplichten aan het einde van de tunnel ga je naar rechts en vervolgens sla je aan stoplichten linksaf. Aan de tweede stoplichten ga je naar rechts.
Voorbij het kruispunt ga je direct naar rechts en vervolgens gelijk weer naar rechts. Je komt dan op een weg die parallel aan de hoofdweg kronkelt in de richting van het Campanile Hotel. Vlak voor het hotel ga je links het zwarte hek door.

Als bezoeker van De Drie Notenboomen kan je bij aankomst rechtdoor voorbij de automatische slagboom en vervolgens door het zwarte hek rijden. Daarna draai je rechts de parking op. De parkeerplaatsen voor bezoekers bevinden zich direct links, tegen de vijver aan.

Er zijn laadpalen beschikbaar voor elektrische voertuigen.

Je komt met het openbaar vervoer
Ons hoofdkantoor ligt vlakbij een metro- en bushalte. Beide zijn ongeveer 5 minuten lopen langs het brede fietspad.

  • Metro 53 brengt je helemaal van het Centraal Station Amsterdam naar Station Gaasperplas.
  • Buslijnen 47 en 49 brengen je naar halte Gaasperplas

Je komt binnen in het gebouw
Bij binnenkomst door de dubbele glazen deuren ga je onmiddellijk rechts de trap omhoog. Je hoeft je NIET aan te melden bij de receptie beneden, want deze is voor bezoekers van het Planetarium Meeting Center. Bovenaan de trap bel je aan en zal onze gastvrouw je hartelijk welkom heten aan de ontvangstbalie.

Contactformulier