Geïnteresseerd in een leven als zorgondernemer van een Thomashuis? Op 6 september heten Laura & Luc Tiedink je van harte welkom in hun Thomashuis in Druten om kennis te maken met het bestaan als zorgondernemer! “Wij hebben hier een mooi leven en dat laten we met trots zien.” Aanmelden kan via het online formulier op deze site.

Anderhalf jaar geleden namen Luc en Laura het Thomashuis over van hun voorgangers. Ze wonen er samen met hun 2 kinderen van 8 en 9 jaar én hun 9 bewoners met een verstandelijke beperking. Inmiddels is de opstartfase wel achter de rug en bevinden ze zich in rustig vaarwater.

“We hebben hier een mooi leven, ik kan niet anders zeggen”, zo vertelt Luc die uitkijkt naar de infomiddag op 6 september. “En dat laten we met trots zien aan iedereen die er benieuwd naar is. We vinden het heel leuk om geïnteresseerden te inspireren en te helpen met het maken van hun keuze.”

foto familie (2017)Blij met de overname

Luc & Laura kijken positief terug op het feit dat ze niet een nieuw huis zijn gestart, maar kozen voor een overname. “We hebben natuurlijk twee jonge kinderen en dat is soms al best wel druk. Dan is het fijn dat je niet alles helemaal vanaf de grond hoeft op te bouwen. Dus wij zijn blij dat we een overname hebben gedaan.”

Het Thomashuis is gevestigd in een monumentale woonboerderij midden in het centrum van Druten. “In de gezellige woonkamer en televisiekamer kunnen we gezellig met z’n allen zitten en samen activiteiten doen”, zo staat te lezen op hun website. “Het huis heeft ook knusse hoekjes waar de bewoners zich alleen of met een klein groepje kunnen vermaken. Achter en naast het huis ligt een grote ommuurde tuin.”

Even aanmelden

Aanmelden voor de informatiemiddag kan via de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen, op deze pagina om precies te zijn. Kies onderaan het formulier met de datum 6 septemer en dan zien Luc & Laura je heel graag in Druten! Komt 6 september niet goed uit? Kom dan op 6 november naar Thomashuis Terborg.

Benieuwd naar de Thomashuizen waar we nieuwe zorgondernemers voor zoeken? Bekijk hier ons aanbod en kom meer te weten over o.a. Thomashuis Delft de Oliemolen, Vaals, Venhuizen en Enschede!