Ben jij een organisatietalent met interesse in vastgoed en oog voor onze bijzondere panden en bewoners? Zijn ‘servicegericht’, ‘accuraat’ en ‘proactief’ woorden die jou omschrijven? En wil je jouw talent inzetten om verschil te maken in de zorgwereld? Dan bieden wij je een mooie kans. Wij zoeken namelijk per direct een energieke Assistent Vastgoed (Coördinator Backoffice) om de werkzaamheden van onze afdeling Vastgoed te ondersteunen. 

 Wat ga je doen?

 • Je coördineert de activiteiten met betrekking tot onze vastgoedportefeuille en bent het eerste aanspreekpunt voor de zorgondernemers en de verhuurders en ontwikkelaars van onze locaties op het gebied van onderhoud en beheer. Daarbij werk je nauw samen met de andere Coördinator Backoffice en de Coördinatoren Beheer en Onderhoud van het Vastgoedteam
 • Je ondersteunt zorgondernemers bij vragen over onder andere de contracten en het onderhoud, en over zaken als huurtoeslag, woon- en servicekosten.
 • Je coördineert de overdracht van bestaande panden en nieuwe locaties aan nieuwe zorgondernemers: het bewaken van en communiceren over de voortgang, verzamelen van de benodigde documenten en het inschakelen van expertise t.b.v. inspecties.
 • Je stelt de huurcontracten en Bestuurdersverklaringen op en bewaakt dat de juiste gegevens worden verwerkt in het CRM-systeem.
 • Je ontvangt leiding van de Directeur Vastgoed SOG DDN en voert enkele secretariële werkzaamheden voor haar uit.

 Wat heb jij ons te bieden?

 • Je denkt en werkt minimaal op mbo 4-niveau en hebt enkele jaren relevante werkervaring als binnendienstmedewerker vastgoed bij een corporatie of vastgoedbeheerder, assistent makelaar, of in de rol van secretaresse of administratief medewerker met affiniteit voor vastgoed.
 • Je staat bekend om je organisatorische talent. Je werkt nauwkeurig en slaagt er als geen ander in om overzicht te creëren en acties en deadlines intern en van derden te bewaken.
 • Je bent communicatief vaardig en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Je werkt graag in teamverband en bent proactief en dienstverlenend ingesteld.
 • Je bent sterk in het stellen van prioriteiten, proactief en flexibel.

 Wat bieden wij jou?

 • Een interessante functie voor 20 – 24 uur per week met veel afwisseling en leuke collega’s binnen een prettige, informele werksfeer.
 • Wij zullen je intern opleiden en alle ins en outs van onze mooie kleinschalige zorgformules en ons vak leren. Vanzelfsprekend is er ruimte voor eigen initiatief.
 • Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een bijzondere werkplek in het voormalige Planetarium in het Gaasperpark in Amsterdam Zuidoost, met goede parkeergelegenheid en nabij de metro- en bushalte.

Over ons
De Drie Notenboomen (DDN) is de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg. Onze missie is om de gezondheidszorg leuker, persoonlijker en goedkoper te maken. Hiervoor ontwikkelen wij een netwerk van kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen met een zorgvraag. In onze vier concepten – Thomashuis, Herbergier, Zorgbutler en Thomas op Kamers – gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen hand in hand. Kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid staan centraal in alles wat we doen. Werken bij DDN is werken in een open en ondernemend team van circa 35 collega’s.

Vastgoed speelt bij De Drie Notenboomen een cruciale rol in het realiseren van onze kleinschalige woonvoorzieningen. Zonder panden geen warm en liefdevol thuis voor mensen met een zorgvraag. Waar DDN zich met name richt op het ondersteunen van zorgondernemers in hun ondernemerschap en het runnen van hun kleinschalige woonvoorziening, richt de Stichting Onroerend Goed zich als langjarige hoofdhuurder op het verwerven, ontwikkelen en beheren van de ruim 165 locaties.

Interesse?
Is deze functie je op het lijf geschreven? Wij werken in de werving & selectie van nieuwe collega’s samen met Scout, je kunt je CV en motivatie naar Babs Jansen sturen, Adviseur Recruitment bij Scout. Je kunt mailen naar: b.jansen@scoutgroep.nl of bellen naar 06 – 54 11 42 47. Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze functie, stuur deze dan naar Chantal Weijers, Directeur Vastgoed SOG DDN, via chantal.weijers@dedrienotenboomen.nl.