Onze organisatie bereidt zich voor op een volgende groeispurt, waarmee we invulling willen geven aan onze ambitie om voor zoveel mogelijk mensen met een zorgvraag een warm en liefdevol thuis te creëren. Deze groei gaat gepaard met een uitgesproken externe focus, met intens relatiebeheer en met het versterken van ons onderscheidend vermogen. Daarom is er binnen onze organisatie een nieuwe functie gecreëerd en zijn wij op zoek naar een bevlogen Commercieel Directeur.

Deze persoon wordt eindverantwoordelijk voor het commerciële beleid en geeft direct richting en sturing aan de groei van DDN. Hij/zij zoekt proactief de verbinding met de diverse partijen in het (politieke) zorgdomein, gemeentes, de woningcoöperaties/ vastgoedeigenaren en investeerders. Door een open en geïnteresseerde houding weet hij/zij intern en extern de diverse partijen aan elkaar te verbinden.

Wil jij meebouwen aan één van de mooiste bedrijven in het Nederlandse (en spoedig ook Europese) zorglandschap? Lees dan de volledige vacature en reageer op de website van TopProfile.