Ben jij een ervaren operations manager met kennis van de Noorse (zorg)markt? En heb jij affiniteit met mensen met geheugenproblemen? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega. Wij zoeken namelijk per direct een gedreven Landenmanager die de introductie van onze franchiseformule Herbergier in Noorwegen gaat coördineren. De Herbergier is een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie. De bewoners en de verantwoordelijke zorgverleners wonen er op een zo gewoon mogelijke manier samen. Korte communicatielijnen, warmte en persoonlijke aandacht staan er centraal. Er zijn 45 Herbergiers verspreid over heel Nederland. De eerste Herbergier Noorwegen wordt gebouwd in JØLSTAD (Gemeente Ringsaket). De oplevering van het pand is in september 2022. De start van de Herbergier Noorwegen is gepland in januari 2023.

 Wat ga je doen?

 • Je coördineert de introductie van de franchiseformule Herbergier in Noorwegen. Je legt contacten met relevante stakeholders in de Noorse (zorg)markt en treedt in gesprek met o.a. (lokale) overheid. Je legt verbinding met lokale betrokken partijen van nieuw te openen locaties en weet hen op het juiste moment en op de juiste manier aan te haken. Daarnaast coördineer je de samenwerking tussen de diverse lokale partijen en de Nederlandse collega’s.
 • Je geeft structuur aan onze Noorse franchiseorganisatie en trekt potentiële franchise-ondernemers aan.
 • Zodra de eerste Herbergier is geopend, ga je intensief aan de slag met de operationele ondersteuning én de franchiseondernemers om een succesvolle start te realiseren.
 • Je zoekt proactief naar kansen en mogelijkheden om Herbergier uit de breiden in Noorwegen.
 • Je bent verantwoordelijk voor (de borging van) het kwaliteitssysteem.
 • Je draagt de franchiseformule Herbergier uit op congressen en beurzen.

Wat heb jij ons te bieden?

 • Je denkt en werkt op HBO+-niveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent in staat zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor – en leiding te geven aan – diverse projecten. Ervaring binnen een franchiseformule is een pre. Dit mag buiten de zorgsector zijn.
 • Je hebt een goed gevoel voor de Noorse cultuur en weet als geen ander hoe je de visie van de Nederlandse franchiseformule Herbergier vertaalt naar de Noorse markt en deze markt enthousiasmeert voor de visie en innovatie van dit concept. Daarnaast ben je bekend met Noorse wet- en regelgeving in de zorgsector.
 • Je bent commercieel ingesteld zonder de passie voor de inhoud te verliezen. Je denkt oplossingsgericht. Je durft écht het verschil te maken in het huidige traditionele (Noorse) zorgsysteem en kijkt met een frisse blik naar deze sector.
 • Je bent ondernemend, creatief en kunt relevantie creëren. Je grijpt kansen en denkt na over het bedrijf alsof het van jou is. Je bent tactisch sterk, een doorzetter en doortastend. Je bent innoverend ingesteld.
 • Je bent operationeel sterk en kunt goed schakelen tussen verschillende franchise-activiteiten (o.a. handboek, financiering, presentaties regelen).
 • Je bent communicatief, stressbestendig en flexibel. We gaan voor het eerst naar Noorwegen, dus alles is nieuw. Jij blijft rustig en zet de lijnen uit, samen met de Nederlandse organisatie.
 • Je bent sterk invoelend en sensitief voor (politieke) verhoudingen en kunt je beïnvloedingsstijl aanpassen aan de betreffende stakeholder.
 • Je bent een echte verbinder en bouwt de brug tussen de Nederlandse organisatie en de Noorse markt.
 • Je bent positief ingesteld en neemt anderen mee om een goed eindresultaat te bereiken.
 • Je woont in Noorwegen en hebt een uitstekende beheersing van de Noorse en Engelse taal, zowel schriftelijk als mondeling. Beheersing van de Nederlandse taal is een pre.

Wat bieden wij jou?

 • Een interessante functie met directe impact op de innovatie van de internationale gezondheidszorg.
 • Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een dienstverband van 24 – 32 uur per week
 • Je werkt in eerste instantie alleen, maar wordt vanuit Nederland intensief begeleid door ervaren collega’s. Ook ter plaatse.

Over ons
De Drie Notenboomen (DDN) is de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg. Onze missie is om de gezondheidszorg leuker, persoonlijker en goedkoper te maken. Hiervoor ontwikkelen wij een netwerk van kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen met een zorgvraag. In onze vier concepten – Thomashuis, Herbergier, Zorgbutler en Thomas Op Kamers – gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen hand in hand. Alle locaties worden geleid door zelfstandige, bevlogen zorgondernemers. Kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid staan centraal in alles wat we doen. Werken bij DDN is werken in een open en ondernemend team van circa 35 collega’s. We ondersteunen ruim 165 vestigingen verspreid over Nederland, blijven deze uitbreiden en verbeteren en werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgformules in Nederland en in het buitenland.

Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet. Wij werken in Noorwegen samen met BV Placement AS. Je kunt je CV en motivatie sturen naar Gert Rietman, senior adviseur bij Placement. via gert.rietman@placement.no. Hij is telefonisch bereikbaar via 0047 9285 4190.
Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je contact opnemen met Roger Lof, Operationeel Directeur van De Drie Notenboomen. Hij is bereikbaar via roger.lof@dedrienotenboomen.nl en via telefoonnummer 088 – 202 29 00.