Ben jij een enthousiaste verbinder met meerdere jaren ervaring in een ondernemende functie? En wil je jouw kennis en talent inzetten om het verschil te maken in de zorgwereld? Wellicht ben jij dan onze nieuwe collega. Wij zoeken namelijk een proactieve Manager New Business om onze twee jongste franchiseformules verder te ontwikkelen.

Wat ga je doen?
Je bent verantwoordelijk voor het doorontwikkelen en uitvoeren van het beleid en de dienstverlening voor Zorgbutler en Thomas Op Kamers. Ook draag je zorg voor het vinden, contracteren en ontwikkelen van nieuwe locaties voor beide formules.

 • Je onderhoudt actief een in- en extern netwerk en signaleert samenwerkingsmogelijkheden met onder andere zorgverzekeraars, woningcorporaties, gemeenten, beleggers en ontwikkelaars.
 • Je volgt nauwlettend de ontwikkelingen binnen het vakgebied en binnen de gezondheidszorg, bouw- en vastgoedbranche en beoordeelt deze op kansen en consequenties voor het project en de organisatie.
 • Je geeft zelfstandig leiding aan projectteams en ziet toe op de voortgang en kwaliteit van de werkzaamheden.
 • Je rapporteert aan de Commercieel Directeur en werkt nauw samen met de collega’s van Operations en Vastgoed. Het operationele beleid m.b.t. de nieuwe formules voor de gehele organisatie (visie, personele en budgetvraagstukken) wordt in samenspraak met de managers Operations, Kwaliteit en Marketing & Communicatie ontwikkeld.

Wat heb jij ons te bieden?
Je werkt en denkt minimaal op hbo-niveau en hebt minimaal 5 jaar ervaring in een relevante functie. Werkervaring in de zorg en/of bij een gemeentelijke organisatie, corporatie en/of vastgoedpartij is een pré. Ervaring met franchise gewenst.

 • Je bent een enthousiaste verbinder met een proactieve houding om nieuwe woonvormen te openen, de benodigde stappen in kaart te brengen en het project met succes af te ronden.
 • Met jouw frisse blik, doorzettingsvermogen en ondernemende, oplossingsgerichte instelling durf je het verschil te maken in het huidige zorgsysteem en ben je in staat om eventuele conflicterende belangen tussen verhuurder en huurder (zorgondernemer) te overbruggen.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift, zodat je in staat bent om doeltreffend te adviseren, onderhandelen, overtuigen en (beleid)notities op te stellen.

 Wat bieden wij jou?

 • Een interessante, gevarieerde functie waarin je impact kunt creëren binnen de zorgwereld en de maatschappij.
 • Een marktconform salaris met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Leuke collega’s en een prettige, informele werksfeer.
 • Een bijzondere werkplek in het voormalige Planetarium in het Gaasperpark in Amsterdam Zuidoost, met goede parkeergelegenheid en nabij de metro- en bushalte.

Over ons
De Drie Notenboomen (DDN) is de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg. Onze missie is om de gezondheidszorg leuker, persoonlijker en goedkoper te maken. Hiervoor ontwikkelen wij een netwerk van kleinschalige woonvoorzieningen voor verschillende doelgroepen met een zorgvraag. In onze vier concepten – Thomashuis, Herbergier, Zorgbutler en Thomas Op Kamers – gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen hand in hand. Alle locaties worden geleid door zelfstandige, bevlogen zorgondernemers. Kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid staan centraal in alles wat we doen. Werken bij DDN is werken in een open en ondernemend team van circa 35 collega’s. We ondersteunen ruim 165 vestigingen verspreid over Nederland en blijven deze uitbreiden, ook in het buitenland.

Interesse?
We zien je reactie graag tegemoet. Stuur jouw motivatie en CV naar Inez Frencken, Commercieel Directeur bij De Drie Notenboomen, via inez.frencken@dedrienotenboomen.nl. Voor inhoudelijke vragen kun je ook bij haar terecht via telefoonnummer 088 – 202 29 00.