Ben jij ondernemend, een echte pionier en iemand die moeiteloos partijen met elkaar verbindt? Durf je het verschil te maken binnen de Nederlandse zorgsector? Dan ben jij degene die de introductie van de franchiseformules “ZorgButler” en “Thomas op Kamers” gaat coördineren!

 

Als Manager New Business ben jij verantwoordelijk voor de groei en doorontwikkeling van de zorgformules ZorgButler en Thomas op Kamers in Nederland. De zorgformules ZorgtButler (ZB) en Thomas op Kamers (ThOK) richten zich sinds 2017 op zelfstandig wonen voor ouderen en mensen met een lichte verstandelijke beperking. Een veilige woonomgeving met zorg én gezelligheid altijd dichtbij.

 

ORGANISATIE

De zorg kan persoonlijker, goedkoper en vooral leuker. Dat laten wij, De Drie Notenboomen (DDN) – de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg – zien met de franchiseformules Thomashuis, Herbergier, ZorgButler en Thomas op Kamers. In deze vier formules gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen op een passende manier hand in hand. Alle locaties worden geleid door zelfstandige zorgondernemers. Zij geven met hun eigen creativiteit, kennis en ervaring zelf invulling aan hun bedrijf. Uitgangspunt is altijd de bewoners een zo gewoon mogelijk leven bieden.

 

Dit is wat er op je bord komt te liggen:

 • Je coördineert de (her-)introductie van de franchiseformules ZB en ThOK in Nederland en gaat aande slag met het realiseren van nieuwe locaties. Dit doe je o.a. door contacten te leggen met relevante stakeholders in de Nederlandse (zorg)markt.
 • Je bent verantwoordelijk voor de acquisitie, initiatie en ontwikkeling van nieuwe projecten
 • Je treedt in gesprek met o.a. (lokale) overheden, ontwikkelaars, corporaties en zorgverzekeraars. Je bent een echte verbinder en weet verschillende belangen samen te brengen.
 • Je signaleert samenwerkingsmogelijkheden met de diverse stakeholders en neemt het initiatief om hier concreet vorm aan te geven. Je bent zelfstandig en hebt een commerciële aanpak. Sommige situaties vragen om een lange adem, ook hier weet jij mee om te gaan.
 • Je denkt op operationeel, tactisch en strategisch niveau mee over de verdere professionalisering van beide zorgformules en geeft sturing aan de ontwikkeling van het beleid.
 • Je integreert de formules ZB en ThOK binnen de DDN organisatie en draagt het DNA over aan de collega’s die de ondernemers van de nieuw te openen locaties gaan begeleiden.
 • Je blijft constant op de hoogte van ontwikkelingen binnen het vakgebied, de gezondheidszorg, bouw- en vastgoedwereld en beoordeelt deze op consequenties voor de diverse projecten en de organisatie.

 

DIT BEN JIJ:

 • Je hebt een HBO+-niveau.
 • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur in de zorg, een gemeentelijke organisatie, corporaties en/of binnen de vastgoedsector.
 • Je bent in staat zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor – en leiding te geven aan – diverse projecten.
 • Je bent communicatief zeer sterk, hebt een sterk invoelend vermogen en bent sensitief voor (politieke) verhoudingen. Je kunt je (beïnvloedings)stijl aanpassen aan de betreffende stakeholder.
 • Je bent ondernemend en denkt oplossingsgericht. Je durft écht het verschil te maken in het huidige traditionele zorgsysteem en kijkt met een frisse blik naar deze sector.
 • Je bent positief ingesteld en neemt anderen mee om een goed eindresultaat te bereiken.
 • Ervaring binnen een franchiseformule is een pré.

 

AANBOD

Werken bij DDN is werken in een compact en ondernemend team van iets meer dan twintig collega’s. Als team realiseren we grootse dingen. We ondersteunen ruim 160 vestigingen verspreid over Nederland, blijven deze (internationaal) uitbreiden en verbeteren en werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgformules. DDN is een open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. Onze kernwaarden zijn kleinschaligheid, ondernemerschap en keuzevrijheid. Het is aan elke collega om daar in zijn/haar rol uiting aan te geven.

 

Voor de functie van Manager New Business bieden wij:

 • Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden en een goede pensioenregeling.
 • Een dienstverband van 40 uur per week.
 • Directe impact op de innovatie van de gezondheidszorg!
 • Een intensief inwerktraject.

 

INTERESSE?

Wil je solliciteren? Wij werken in de werving & selectie van nieuwe collega’s samen met Scout, je kunt je CV en motivatie naar Marloes Verouden sturen, Adviseur Recruitment bij Scout. Je kunt mailen naar: m.verouden@scoutgroep.nl of bellen naar 06 – 23606388.