Wil jij je bouwkundige expertise inzetten om een meerwaarde te bieden voor kwetsbare doelgroepen? Dan zoeken we jou!

FUNCTIEPROFIEL

Als Projectleider Vastgoed ben je verantwoordelijk voor bouwkundige verbeterplannen voor de Thomashuizen – kleinschalige woonvoorzieningen voor mensen met een verstandelijke beperking – in samenwerking met gebouweigenaren. Je bent daarnaast betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe panden voor de zorgformules Thomashuis, Herbergier, ZorgButler en Thomas op Kamers.

Dit ben jij:

• Je hebt een afgeronde HBO-opleiding in bouwkunde
• Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring en bent in staat zelfstandig verantwoordelijkheid te dragen voor onze projecten
• Je draagt bouwkundige oplossingen aan voor onze bestaande panden en je vindt het tevens uitdagend om nieuwe vastgoed ontwikkelingen voor te bereiden en uit te laten voeren.
• Je bent goed in staat om samen te werken met verschillende belanghebbenden, zoals zorgondernemers, gebouweigenaren, (en weg) aannemers en installateurs.
• Je bent positief ingesteld en neemt anderen mee om een goed eindresultaat te bereiken.
• Jouw werkwijze is te omschrijven als resultaatgericht, pro-actief en verbindend.
• Je bent mondeling en schriftelijk communicatief vaardig.
• Je beschikt over overtuigingskracht op basis van kennis en je kunt zelfstandig werken
• Je bent een integer mens en je hebt een groot empathisch vermogen

Bovenal vind je het een meerwaarde om met je kennis een bijdrage te leveren aan een mooie woonomgeving voor mensen met een verstandelijke beperking en of geheugenverlies.

AANBOD

Werken bij DDN is werken in een klein en ondernemend team van twintig collega’s. Met deze kleine organisatie doen we grootse dingen. We sturen ruim 160 vestigingen aan, blijven deze uitbreiden en verbeteren en werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgformules. DDN is een open organisatie met een echte hands-on mentaliteit. Ons kantoor is gevestigd in Gouda.

Voor de functie van projectleider bieden wij:

• Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfsauto (waarvoor je dus over een rijbewijs beschikt) en een goede pensioenregeling
• Een dienstverband van 32 uur per week, eerst een jaarcontract. Daarna is een verlenging voor onbepaalde tijd mogelijk.

ORGANISATIE

De zorg kan persoonlijker, goedkoper en vooral leuker. Dat laten wij, De Drie Notenboomen (DDN) – de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg – zien met de zorgformules Thomashuis, Herbergier, ZorgButler en Thomas op Kamers. In deze vier concepten gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen op een passende manier hand in hand. Alle locaties worden geleid door zelfstandige zorgondernemers.
Zij geven met hun eigen creativiteit, kennis en ervaring zelf invulling aan hun bedrijf.
Uitgangspunt is altijd de bewoners een zo gewoon mogelijk leven bieden.

Bij DDN werken we intensief samen met woningcorporaties en particuliere investeerders. Het is hun opdracht om huisvesting voor kwetsbare burgers in te richten en daarom zijn zij eigenaar van onze vastgoedportefeuille. Door een huurcontractverlenging bij de eigenaar van meer dan 80 Thomashuizen kunnen verschillende panden worden verbeterd. We zoeken een bouwkundige die de brug vormt tussen zorgondernemer en gebouweigenaar, en daarbij de gewenste/noodzakelijke verbeteringen in kaart brengt en helpt te realiseren.

Ons vastgoedteam bestaat uit 3 leden samen met een hoofd Vastgoed die zich concreet bezig houden met de acquisitie en ontwikkeling van nieuwe vastgoedlocaties, de onderhouds- en verbouwingsvraagstukken bij de bestaande locaties, en tenslotte de begeleiding van overnames door zorgondernemers van de locaties.

REACTIE

Herken je jezelf in deze functieomschrijving? Dan ontvangen wij graag zo spoedig mogelijk (liefst voor 8 april 2019) je reactie voorzien van een bevlogen motivatie en recent CV. Je kan deze reactie sturen naar vastgoed@dedrienotenboomen.nl

Voor meer informatie over deze functie kan je contact opnemen met Margrieta Haan, Hoofd Vastgoed