Bouwen aan een warm thuis

Geen vastgoedmagnaat

Al bij het ontstaan van De Drie Notenboomen en tijdens het opzetten van de eerste Thomashuizen is er bewust voor gekozen om het vastgoed niet in eigen beheer te nemen. Vastgoed is een essentieel onderdeel van onze werking, maar we willen geen bakstenen bezitten. Dat is niet onze kerntaak. Onze expertise zit in het faciliteren van professionals in de zorg, en met de vastgoedexpertise van anderen zorgen we voor een unieke combo.

In Nederland werken we bewust met woningcorporaties omdat zij net als wij een sociaal oogmerk hebben. Dit brengt met zich mee dat we mooie panden kunnen ontwikkelen binnen een overeenkomst met een laag rendement. Dit houdt de kostprijs van het wonen voor alle bewoners betaalbaar.

Inmiddels hebben wij voor onze meer dan 160 panden samenwerkingen met 35 woningcorporaties. Wij sluiten met hen een samenwerking op lange termijn (20 jaar), en begeleiden hen via ons eigen vastgoedteam richting de realisatie van een pand dat binnen het geldende pakket van eisen valt.

Deze intense samenwerking zorgt ervoor dat we samen bijzondere locaties kunnen ontwikkelen en onderhouden, en dat we de franchisenemers een enorme berg werk uit handen nemen. 

Ontwerp met passie

Voor het ontwerpen van Thomashuizen en Herbergiers vertrouwen we al jaren op de expertise van 2 gerenommeerde architectenbureaus, namelijk Arco Architecten uit Oudewater en B+O Architecten uit Meppel.

Wonen in een huis waar je trots op mag zijn

We steken het niet onder stoelen of banken: de panden waar een Thomashuis of een Herbergier in gevestigd is, zijn vaak ware parels. We zien via onze manier van werken immers ook een mooie gelegenheid om historisch erfgoed een nieuwe bestemming te geven. Dat maakt dat we in onze portefeuille verschillende schooltjes, boerderijen, notariswoningen, fabrieken, en zelfs hele kloosters hebben. Steeds vaker werken we ook aan nieuwbouwprojecten waarbij we zo ook gericht op andere heel bijzondere plekken kunnen zitten.

Overzicht van onze partners