De samenleving wil het, de politiek wil het en u als lezer van dit bericht wil het waarschijnlijk ook: zorg die de mens centraal stelt. Zorgaanbieders doen er dan ook alles aan om de klant of patiënt weer in het middelpunt te zetten. Ook als De Drie Notenboomen vinden wij daar wat van en hebben we weer met graagte de pen ter hand genomen. Zo ligt er bijna een jaar na de eerste versie een gloednieuwe gazet.

Met Dwarskijker slaan we nadrukkelijk een brug; niet alleen tussen trends in de maatschappij en hoe wij daar als organisatie naar kijken, maar ook tussen zorgaanbieders die meehelpen de zorgvernieuwingskar in beweging te krijgen/houden. In een heuse gazet creëren we zo een platform voor zorgvernieuwend Nederland.

Als franchisegever van de woonzorgconcepten Thomashuis, Herbergier, ZorgButler & Thomas op Kamers, breken wij een lans voor het vernieuwende en dwarse denken in zorgland. Naast aandacht voor onze eigen kijk op zorg – en de rol die het zorgondernemerschap daar voor ons al 15 jaar in speelt – nemen we een kijkje bij initiatieven zoals Het Knarrenhof en voelen we Hans Becker – de oud-bestuursvoorzitter van Humanitas – aan de tand. Ook gingen we op onderzoek uit om te kijken hoe grote mastodonten – zoals de 7 Santeon ziekenhuizen – een bijzondere samenwerking gebruiken om continu te verbeteren en klantgerichtheid te borgen.

Nederlandse zorg als voorbeeld

Verbinden, prikkelen en inspireren; dat wil Dwarskijker. Verder kijken dan onze neus lang is, en samen naar wegen zoeken om de Nederlandse zorg blijvend als voorbeeld te stellen voor de rest van de wereld.

We hebben de krant dan ook verstuurd naar iedereen die op politiek niveau iets te zeggen heeft & al partners met wie wij wonen en zorg organiseren.

Wees welkom de artikele even door te bladeren op www.dwarskijker.nl. Wil je een fysiek exemplaar ontvangen? Stuur dan even een mail naar dwars@dwarskijker.nl

De krant direct lezen kan HIER.