Goed nieuws voor mensen met interesse in het starten of overnemen van een Thomashuis. Op vrijdag 15 juni a.s. ben je welkom in Thomashuis IJmuiden om te ontdekken of het iets is voor jou en je levenspartner. Aanmelden kan via het formulier op de website van Thomashuis-ontwikkelaar De Drie Notenboomen.

Op de website van Thomashuis IJmuiden stelt zorgondernemer Bianca Kaptein zichzelf voor: “Na jaren lang de wens te hebben om zelf een Thomashuis te starten heb ik in 2010 de stap genomen om dit te realiseren. Ik ben al ruim 25 jaar werkzaam in de zorg, waarvan grotendeels met mensen met een verstandelijke beperking. Mijn gezin bestaat uit mijn partner Alex en dochter Sanne. Ik heb er bewust voor gekozen om samen met mijn gezin in het Thomashuis te wonen’.

Wat houdt het zorgondernemerschap in?

Tijdens de informatiemiddag op vrijdag 15 juni krijg je de kans een kijkje te nemen bij Bianca en haar bewoners. Uiteraard is een rondleiding onderdeel van het programma en verder staat de middag in het teken van het leven in een Thomashuis, en alles wat erbij komt kijken. Hoe ziet het traject eruit voordat je van start kunt? Waar moeten wij als (echt)paar/samenwonend stel aan voldoen om een Thomashuis te kunnen runnen? Wat houdt het eigenlijk in dat zorgondernemerschap?

Aanmelden kan hier

Ben je geïnteresseerd om in dit Thomashuis eens de sfeer te proeven? Ben je werkzaam in de gehandicaptenzorg en samen met je levenspartner klaar voor een nieuw avontuur? Meld je dan aan voor deze middag en ontdek of het Thomashuis-ondernemerschap iets voor je is! Bianca zal je met plezier ontvangen.

Aanmelden kan via het formulier op deze pagina. Overige infodagen staan gepland op 5 juli (in Thomashuis Harich) & 6 september in Thomashuis Druten.

Let op: Thomashuis IJmuiden is niet beschikbaar voor overname. Het aanbod van huizen die opvolgers zoeken vind je HIER (waaronder Thomashuis Huijbergen, Enschede en Delft de Oliemolen)