Goed nieuws over Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. Na ruim driekwart jaar verbouwing is de eindfase van de bouw inmiddels in zicht. De verwachting is dat ondernemers Jerry & Simone op 1 maart de sleutel van de Herbergier in ontvangst mogen nemen en op 1 april de bewoners kunnen ontvangen.

De verbouwing van het voormalige gemeentehuis ging eind april 2017 van start en sindsdien is er een hoop gebeurd. Een overzicht van de ontwikkeling is te bekijken in het fotoalbum op de website van Herbergier Hazerswoude-Rijndijk. Jerry en Simone plaatsen hun avonturen overigens ook op hun Facebookpagina (o.a. ook filmpjes), dus neem bij interesse ook zeker daar even een kijkje.

Zin in!

Met de eindfase in zicht komen Jerry en Simone steeds dichterbij het realiseren van hun droom om ouderen met geheugenproblemen een warm en liefdevol thuis te gaan bieden. “Wij hebben er ontzettend veel zin in!”, zo laten ze weten.  “We hebben een fantastisch team kunnen samenstellen dat ons gaat ondersteunen in de begeleiding en zorg voor onze bewoners!”

Bekijk hieronder een aantal foto’s uit het fotoalbum: