Wil jij je organisatorische expertise inzetten binnen een uniek bedrijf in de zorgsector? Dan bieden wij je een mooie kans. We zoeken namelijk per direct een Officemanager (0,8 FTE). 

DIT GA JE DOEN
Als Officemanager ben je het kloppende hart van onze organisatie. Je voert organisatorische en ondersteunende werkzaamheden uit ten behoeve van de directie en de werkorganisatie, beheert de algemene agenda, bereidt verschillende kwartaalmeetings en overleggen voor en voert diverse HR-zaken uit. Je bewaakt cruciale bedrijfsprocessen en de bibliotheek van documenten en formats. Je fungeert als contactpersoon voor verschillende facilitaire diensten.
Je onderhoudt een in- en extern netwerk en vertegenwoordigt hierin De Drie Notenboomen. Je stuurt de gastvrouwen aan en ontvangt leiding van de operationeel directeur.

DIT ZIJN WIJ
De gezondheidszorg kan leuker, persoonlijker en goedkoper. Dat laten wij, De Drie Notenboomen (DDN) – de grootste franchiseorganisatie in de Nederlandse zorg – zien met de zorgformules Thomashuis, Herbergier, Zorgbutler en Thomas op Kamers. In deze vier concepten gaan zorg en wonen voor specifieke doelgroepen hand in hand. Onze kernwaarden zijn kleinschaligheidondernemerschap en keuzevrijheid. Alle locaties worden geleid door zelfstandige zorgondernemers. Zij geven met hun eigen creativiteit, kennis en ervaring zelf invulling aan hun bedrijf.

Werken bij DDN is werken in een ondernemend team van circa 35 collega’s. Met deze kleine organisatie doen we grootse dingen. We ondersteunen ruim 175 locaties verspreid over Nederland, blijven deze uitbreiden en verbeteren en werken aan de ontwikkeling van nieuwe zorgformules in binnen- en buitenland. Ons kantoor is gevestigd in het Planetarium in Amsterdam Zuidoost.

DIT BEN JIJ

 • Je hebt HBO-werk en denkniveau en relevante werkervaring in een vergelijkbare rol.
 • Je opereert zelfstandig binnen de gegeven richtlijnen en procedures.
 • Je kan met de vele interne en externe contacten op diverse niveaus professioneel, tactvol en daadkrachtig
 • Je bent je bewust van risico’s, verantwoordelijkheden en invloed. Er bestaat een kans op schade door het incorrect opstellen van contracten c.q. overeenkomsten, omgang met vertrouwelijke informatie van medewerkers van DDN en het volgen van (HR-) procedures. Verantwoordelijkheidsgevoel, accuratesse en integriteit zijn daarbij noodzakelijk.
 • Je uitdrukkingsvaardigheid is uitstekend. Mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden zijn nodig om in contacten met derden een boodschap op een begrijpelijke manier weer te geven. Goede beheersing van de Nederlandse taal is vereist.
 • Je bent oplettend en aandachtig. Je voert volgens afspraak procedures en processen uit en signaleert tijdig afwijkingen waarop je betrokkenen kunt attenderen om risico’s op vertraging te minimaliseren.
 • Je bent volhardend en hebt doorzettingsvermogen om werkzaamheden volgens afspraak en in samenwerking met collega’s uit te voeren en te bewaken.

 DIT BIEDEN WIJ

 • Een interessante functie voor 32 uur per week met veel afwisseling en leuke collega’s binnen een prettige, informele werksfeer.
 • Een interessante, gevarieerde functie waarin je impact kunt creëren binnen de zorgwereld en de maatschappij.
 • Een marktconform salaris met interessante secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Een bijzondere werkplek in het voormalige Planetarium in het Gaasperpark in Amsterdam Zuidoost, met gratis parkeergelegenheid en nabij de metro- en bushalte.

REACTIE
Herken je jezelf in deze functieomschrijving? We zien je reactie graag tegemoet.
Voor vragen over deze functie kun je terecht bij Babs Jansen (Officemanager a.i.). Je kunt je sollicitatie (CV en motivatiebrief) mailen naar: babs.jansen@dedrienotenboomen.nl of bellen naar 06 – 54 11 42 47.